Kadirlide gençlik merkezi açıldı

Kadirlide gençlik merkezi açıldı


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Varlık İçinde Yok Edilen Gençlik Projesi kapsamında gençlik merkezi açılışı yapıldı.
     Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) koordinasyonunda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tüm Sağlıkçı Kadirlililer Derneği ve Kadirli Eğitim Gönüllüleri Derneği ile ortaklaşa yürütülen Varlık İçinde Yok Edilen Gençlik Projesi kapsamında hazırlanan Kadirli Gençlik Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.
     Kaymakam Necip Çakmak, açılış konuşmasında, merkezin açılışını yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, buranın öğrenciler için çok faydalı olacağını söyledi.
     Çakmak, öğrencilerin ödev yapmak, ders çalışmak, çeşitli spor, masa tenisi ve satranç gibi sosyal faaliyetlerin rahatlıkla yapabileceği merkezin haftanın 7 günü açık olacağını belirterek, gençlerin istihdam edilmesine yardımcı olmak için kurslar da düzenleneceğini kaydetti.
     Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Proje Koordinatörü Cavit Onat tarafından katılımcılara merkez gezdirilerek, tanıtıldı.
     Açılışa, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, bazı daire amirleri, siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kadirlide gençlik merkezi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER