Kağıthanede Sinema Günleri

Kağıthanede Sinema Günleri


İSTANBUL (A.A) - Kağıthane Belediyesince düzenlenen Açık Havada Yazlık Sinema Keyfi etkinlikleri başladı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, 24 Ağustosta başlayan etkinlik kapsamında, Türk ve dünya sinemasının en çok izlenen filmlerinin sinemaseverlerle buluşacağı bildirildi.
     Açıklamada, Hasbahçede düzenlenen etkinlikte gösterilen ilk film olan Eşrefpaşalıların yoğun bir katılımla izlendiği ifade edildi.
     Toplam 10 filmin gösterileceği ve gösterimlerin saat 20.30da başlayacağı aktarılan açıklamada, etkinlik takvimi şu şekilde açıklandı:
     25 Ağustos Fetih 1453, 26 Ağustos Babamın Penguenleri, 27 Ağustos Çöpçüler Kralı, 28 Ağustos Birleşen Yollar, 29 Ağustos Hugo, 30 Ağustos Sevimli Kahraman, 31 Ağustos Kurtlar Vadisi Filistin, 1 Eylül Allahın Sadık Kulu Barla ve 2 Eylül Neşeli Ayaklar 2.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, etkinlikle İstanbullulara nostalji yaşatmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Orta yaş ve üstündekiler eski yazlık sinemaları hatırlayacak. O kültürü yeniden gün yüzüne çıkarmak için böyle bir etkinlik tertipledik. Kağıthanelileri açık havada sinema keyfini yaşamaları adına Hasbahçeye davet ediyorum.
    
     Muhabir: Sefa Mutlu
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kağıthanede Sinema Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER