Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -Elbistanda resim yarışması ödül töreni


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Organ Bağışı konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Dr. Osman Selvi, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerde bilinç oluşturmak amacıyla düzenlendikleri yarışmaya katılımın oldukça yüksek olduğunu belirtti. Türkiyede binlerce hastanın organ beklediğini ifade eden Selvi, Bağışlanacak her organ bir başka yaşam için umut oluyor. Yarınımızın sahibi öğrencilerimizin de organ bağışına gösterdikleri duyarlılık ve ortaya getirdikleri eserler bizi son derece mutlu etti şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
    
     -Ekinözünde öğrencilere trafik eğitimi
    
     Ekinözü ilçe Emniyet Amirliğince ilköğretim çağındaki çocuklara trafik eğitimi veriliyor.
     Çok Programlı Lisesinde düzenlenen programda öğrenciler ilk olarak trafik kurallarıyla ilgili bilgilendiriliyor. Teorik eğitimin ardından hazırlanan pistte akülü araçla kullanan öğrenciler pratik eğitimden geçiyor.
    
     -BBPli Kılıçtan İsraile kınama
    
     Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, İsrailin Gazzeye yönelik saldırısına tepki gösterdi.
     Kılıç, yaptığı açıklamada, Filistinlilerin verdiği varlık mücadelesine Müslüman ülkelerin destek vermesi gerektiğini ifade etti. İsrailin Gazzede çocukların öldüğünü anlatan Kılıç, Filistinde akan kan sadece Filistinli kardeşlerimizin değil, ümmetin kanıdır. Uzun senelerdir kanayan bir yara haline gelen bazen diner gibi görünse de her defasında tekrar hortlatılan ve ısrarla sürdürülmeye çalışılan terörün çirkin, lanetli, karanlık yüzü son Gazze saldırılarıyla çığırından çıkmıştır dedi.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER