Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -Elbistanda Hekimevi çay bahçesi açılışı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Elbistan ilçesinde Hekimevi çay bahçesi açıldı.
     Elbistan Belediyesince Ceyhan Nehri kıyısına yaptırılan çay bahçesinin açılışı, Kaymakam Metin Maytalman, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcan, İl Sağlık Müdürü İlker Çitil ve Kahramanmaraş Tabipler Odası Başkan Vekili Lütfü Tiyekli tarafından yapıldı.
     Tiyekli, açılışta yaptığı konuşmada, hekim arkadaşlarının oturup dinlenebileceği mekana sahip olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.
     İl Sağlık Müdürü İlker Çitil hekimler için tasarlanan mekanın hizmete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Konuşmaların ardından Tiyekli, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcana plaket takdim etti.
    
     -Ali Rıza Kekeçten ziyaret
    
     Esnaf ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ali Rıza Kekeç, Türkoğlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Muhtar Denizi ziyaret etti.
     Kekeç, ziyarette, kooperatiflerin esnaf için sosyal ve ekonomik açıdan büyük önem taşıdığını belirtti. Esnafın güçlenmesinin ülkenin kalkınmasındaki en önemli faktör olduğuna dikkati çeken Kekeç, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan güzel çalışmalara destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Deniz de toplumun bütün kesimlerine eşit mesafede olduklarını vurguladı.
    
     -Bakış Belediye Başkanı Yurdakurbanın açıklaması
    
     Bakış Belediye Başkanı Kamber Yurdakurban, Elbistan ve bölgedeki sulama suyu projelerinin biran evvel hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
     Yurdakurban, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kavaktepe köyüne yapılacak olan sulama suyu projenin ardından Söğütlü Çayı sulama suyu projesinin de hayata geçirilmesi gerektiğini aktardı.
     Yurdakurban, şunları kaydetti:
     Bölgeye yapılacak olan Kavaktepe sulama suyu projesinin hayata geçirilmesinde AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünalın büyük katkılarını gördük. Aynı katkı ve desteği Söğütlü Çayı sulama suyu projesinde de göreceğimize inanıyoruz. Elbistan, Türkiyenin 4. büyük ovasıdır. Barajlar tamamlandığında bölge tamamen sulu tarım arazisine dönüşmüş olacak. Dolayısıyla sulama suyu projelerinin biran önce hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı-İzzet Mazı
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER