Kamu çalışanlarının mesai ücretlerinin ödenmesi talebi

Kamu çalışanlarının mesai ücretlerinin ödenmesi talebi -Türk Büro-Sen Düzce Şube Başkanı Kırali: -Siyasi parti gruplarıyla görüştük ancak ne fazla mesaimiz ne de adliye yol paralarımızın geri ödenmesi konusunda mesafe kaydedemedi


DÜZCE (A.A) - Türk Büro-Sen Düzce Şube Başkanı Temel Kırali, kamu çalışanlarının fazla mesai ücretlerinin ödenmediğini iddia ederek, Siyasi parti gruplarıyla görüştük ancak ne fazla mesaimiz ne de adliye yol paralarımızın geri ödenmesi konusunda mesafe kaydedemedik dedi.
     Kırali, yaptığı açıklamada, KESKe bağlı Büro Emekçileri Sendikası üyeleriyle fazla mesai ücretlerinin ödenmesini talep etmek amacıyla 27 Şubatta bir günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını belirtti.
     Hükümetin 10 yıldır kamu çalışanları üzerindeki olumsuz politikasını sürdürdüğünü iddia eden Kırali, Anayasanın 128. maddesi kamu çalışanlarının iş güvencesinin ortadan kaldırılması için değiştirildi. Bütün bu olumsuz gelişmelere karşı kimse bizden sabırlı olmamızı isteyemez dedi.
     Kırali, ülke genelinde Maliye ve Adalet Bakanlığına yönelik uyarı eylemleri yaptıklarına işaret ederek, Siyasi parti gruplarıyla görüştük ancak ne fazla mesaimiz ne de adliye yol paralarımızın geri ödenmesi konusunda mesafe kaydedemedik şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kamu çalışanlarının mesai ücretlerinin ödenmesi talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER