Kamu

Kamu-Sen Tokat İl Temsilcisi Akkaya: -Bugünden sonra zamlar, ekmekten suya, otobüs ve taksi ücretlerinden temel gıda maddelerine yağmur gibi yağacaktır


TOKAT (A.A) - Kamu-Sen Tokat İl Temsilcisi Hakan Akkaya, Bugünden sonra zamlar, ekmekten suya, otobüs ve taksi ücretlerinden temel gıda maddelerine yağmur gibi yağacaktır dedi.
     Akkaya, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, maaş artışlarında, ekonomik hayatın olumsuzluklarının ve geçim sıkıntısının göz ardı edildiğini öne sürdü.
     Memurların, enflasyona endekslenen maaş artışlarıyla yoksulluğa, açlığa ve kaderine terk edildiğini iddia eden Akkaya, dar ve sabit gelirlilerin ekonomik olarak ayrımcılığa ve zulme tabi tutulduğunu ileri sürdü.
     Yapılan zamları eleştiren Akkaya, Bu zamların başlangıç olduğunu, bugünden itibaren iğneden ipliğe her şeye zam geleceğini hepimiz biliyoruz. Bugünden sonra zamlar, ekmekten suya, otobüs ve taksi ücretlerinden temel gıda maddelerine yağmur gibi yağacaktır. Bu zamlar karşısında olan yine bizlere, sizlere, dar ve sabit gelirlilere olacaktır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER