Kan bağışı protokolü

Kan bağışı protokolü -AK Parti Manisa Gençlik Kolları ile Kızılay Kan Merkezi arasında kan bağışı protokolü imzalandı


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Gençlik Kolları ile Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi arasında, kan bağışı protokolü imzalandı.
     AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve üyeler ile Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal katıldı.
     Nardal burada yaptığı konuşmada, kan bağışı toplama konusunda Manisanın Türkiye birincisi olduğunu vurgulayarak, İzmire destek verdiklerini söyledi.
     Geçen yıl 33 bin ünite kan toplamayı hedeflemelerine rağmen 37 bin ünite kan toplandıklarına dikkati çeken Nardal, 2012 yılı hedefimiz 40 bin ünite. Gelecek yılki hedefimiz ise 44 bin ünite kan toplamak. Şu ana kadar bu yıl 42 bin ünite kan topladık. Hedeflerimizi, Manisadaki kan bağışçıları sayesinde çok kolay yakalayarak geçiyoruz dedi.
     AK Parti İl Gençlik Kolları Halil Özkan ise Manisanın ilçelerinde şu ana kadar 700 ünite kan bağışladıklarını, protokol yaparak bunun devamını sağlamak istediklerini söyledi.
     Özkan, bunun Manisadaki diğer siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin gençlik kollarına örnek olmasını istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Kan bağışı protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER