Kangal Özel İdaresinde yolsuzluk

Kangal Özel İdaresinde yolsuzluk -Özel İdare Müdürü N.Şnin, değişik hesaplardan Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 1 milyon 750 bin TLsini zimmetine geçirip ortadan kaybolduğu ileri sürüldü -Sivas Valisi Kemelek: -


SİVAS (A.A) - Kangal Özel İdare Müdürü N.Şnin, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 1 milyon 750 milyon TLsini zimmetine geçirip, ortadan kaybolduğu bildirildi.
     Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz cuma gününden beri kendisinden haber alınamayan N.Şnin, değişik hesaplardan Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 1 milyon 750 bin TLsini zimmetine geçirdiğinin tespit edildiğini belirtti.
     Olayla ilgili Kangal Savcılığının adli soruşturma başlattığını dile getiren Kemelek, bazı kişilerin ifadelerine başvurulduğunu aktardı.
     Vali Kemelek, Biz de idari yönden soruşturma başlattık. Bu kadar para trafiği olurken, bu yetkiyi nasıl almış, ihmal var mı- Bunlar araştırılacak dedi.
     N.Şnin yakalanması için çalışma başlatıldığını bildiren Kemelek, en kısa sürede sonuca ulaşılacağını umduğunu dile getirdi.
     İlçe Özel İdare Müdürü N.Şnin bugün sabah saatlerinde bir Kaymakamlık çalışanına geç geleceğim diye mesaj attığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Kangal Özel İdaresinde yolsuzluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER