Kapaklıda yol çalışmaları devam ediyor

Kapaklıda yol çalışmaları devam ediyor


TEKİRDAĞ (A.A) - Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.
     Kapaklı Belediyesi Fen İşlerinde görevli inşaat mühendisi Necmi Ölke, yaptığı açıklamada, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton, stabilize yol çalışmaları ve bordür yapımının sürdüğünü söyledi.
     Ölke, Cumhuriyet Mahallesinde Şahin, Şen, Şafak, Seda, Şeker, Dilara, Pırıltı Narçiçeği, Akyer, Erhan, Kıvanç, Buse, Sarmaşık, Fulya, Dilber, Dilsiz ve Didem sokak ile Atatürk Mahallesi Kenan Evren ve Ergene Caddesinde beton yol yapımı tamamlandı dedi.
     Öte yandan, Atatürk Mahallesi Erbay Caddesinde bordür yapım çalışmalarının devam ettiğini bildiren Ölke, Bordür çalışmasının tamamlanmasının ardından asfalt döküm çalışmasına geçilecek. Ayrıca Atatürk Mahallesinde Özyürek, Toros, Oğuzeli, Güleryüz, Çaykenarı, Tepekuyu, Poyraz ve Seçil Sokakta ise stabilize yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Yol tesviyeleme işleminden sonra ise yola dökülen mıcırlar greyder ile dağıtılarak yola seriliyor. En son olarak da serilen yol malzemesi silindir tarafından sıkıştırılarak yol sağlam bir hale kavuşuyor şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kapaklıda yol çalışmaları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER