Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kılıç: -Kızılcahamamspor 5te 5 yaptı. Zor bir karşılaşma olacak. Biz de bir seri yakalama peşindeyiz


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Gürses Kılıç, ligde hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kızılcahamamsporun güçlü bir ekip olduğunu belirterek, Kızılcahamamspor 5te 5 yaptı. Zor bir karşılaşma olacak. Biz de bir seri yakalama peşindeyiz dedi.
     Grup lideri Kızılcahamamspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Malatya İnönü Stadında yaptığı idmanla sürdüren Yeni Malatyasporda, teknik direktör Gürses Kılıç basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
     Denizli Belediyespor karşısında geçen hafta aldıkları 3 puanın kendileri adına önemli olduğunu belirten Kılıç, Kazanmak güzeldi ifadelerini kullandı.
     Takımda morallerin yerinde olduğunu ifade eden Kılıç, Kızılcahamamsporun 5te 5 yaptığını hatırlatarak, Zor bir karşılaşma olacak. Biz de bir seri yakalama peşindeyiz. 3 puanın üzerine artı bir şeyler ekleyerek gitmek istiyoruz. Onun için de çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah futbol şansı da yanımızda olur ve hafta sonu istediğimiz sonucu alırız diye konuştu.
     Geçen hafta alınan galibiyetin takım üzerindeki baskıyı hafiflettiğini anlatan Kılıç, Üzerimizde inanılmaz bir baskı vardı. Hepimizin üzerinde baskı vardı. 2 gündür futbolcularımızı gözlemliyoruz, daha rahatladılar, daha olumlu işler yapılmaya başlandı. Moral ve motivasyon oldukça iyi. Yani sıkıntı yok. Ama önemli olan üzerine koyarak yola devam etmek dedi.
     Taraftarların desteğinden memnun olduklarını ifade eden Kılıç, Gerçekten beklentinin yüksek olduğu dönemde, sıkıntılı süreçte bile takımına sahip çıkıp, futbolcuları bağırlarına basıyorlar. Çünkü onlar da biliyor ki Malatya şehrini temsil eden tek profesyonel takımız. Taraftarlar kulübünü seviyor, takımını seviyor ve bunu da sahada gösteriyorlar. Ben onlara çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     -Savunma oyuncusu Erdal Sezek-
    
     Stoper Erdal Sezek ise Anadolu Selçukluspor maçında iyi oynamadıklarını ancak sonraki Eyüpspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarında iyi futbol sergilediklerini belirterek, Bir tek sonuca etki edememiştik. O da Denizli Belediyespor maçıyla başladı. İnşallah bundan sonra devam edecek dedi.
     Kızılcahamamspordan çekinmediklerini ifade eden Sezek, Bizim için tabii ki kolay bir maç olmayacak. Biz her ne kadar onlardan puan olarak çok geride olsak da sonuçta bizden korkan bir ekip. Bizden çekiniyorlar. Çünkü bu ligin kalitesini Yeni Malatyaspor artırıyor. Puan sıralamasındaki yeri çok önemli değil bunu herkes iyi biliyor. Havaya girmiş bir takımla oynayacağız ve zorlu bir karşılaşma olacak. Ben kendi adıma ve takım arkadaşlarım adına böyle bir deplasmandan korkmuyorum. Ben oynayamayacağım ama takım arkadaşlarımın galibiyetle döneceğine inanıyorum diye konuştu.
     Sezek, sakatlığıyla ilgili olarak da Balıkesirspor karşılaşmasında maçın başında rakip oyuncunun pozisyon icabı kambura yatması neticesinde ters düştüm ve kolumda çıkık oluştu. Çok şükür ki kırık çıkmadı. Bu benim için az da olsa sevindirici bir haber oldu ifadelerini kullandı.
     Bu arada, teknik direktör Gürses Kılıç yönetimindeki antrenmana sol adalesinde ödem oluşan Halil Zeybek katılmadı. Balıkesirspor karşılaşmasında sol kolu çıkan Erdal Sezek ise takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER