Kar Dünyasında yeni yıl keyfi

Kar Dünyasında yeni yıl keyfi -Kara hasret kalan Antalyalılara yıl boyunca kar topu oynama, kayma fırsatı sunan Kar Dünyası, AYÇOV çocukları için yeni yıl özel programı hazırladı


ANTALYA (A.A) - Antalya Akvaryumda yer alan Kar Dünyası, kara hasret kalan Antalyalıları, yıl boyunca ağırlamaya devam ediyor.
     Yılın son günlerinin yaklaşması dolayısıyla Kar Dünyası da yeni yıla hazırlandı. Kar Dünyası, dışarıda hava sıcaklığı ne olursa olsun ziyaretçilere eksi 3 derecede kar kayağı, kar pisti, kar topu oynama alanları ve kafesinden yararlanma hizmeti sunuyor.
     Kar Dünyası Koordinatörü Pınar Tungar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kar Dünyasının Eskimo köyü, Toros Dağları, tarihi Kaleiçi Saat Kulesi, Aziz Nikola Evi gibi görsel çalışmalarıyla ziyaretçilerine kar heyecanını yaşattığını söyledi.
     Yeni yıl için de Kar Dünyasında gerekli hazırlıkların yapıldığını bildiren Tungar, ağaç süslemelerinin de çocuklar eşliğinde gerçekleştiğini kaydetti.
    
     -AYÇOV çocuklarına özel program-
    
     Kar Dünyası tarafından Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı (AYÇOV) çocuklarına yönelik özel program düzenlendi. 28 çocuğa daha önceden yeni yıl hediyesi olarak ne istediğini soran Kar Dünyası yetkilileri, çocukların isteklerini belirleyip, hediyelerini temin etti. Ağırlıklı olarak oyuncakların yer aldığı hediyeler, Kar Dünyasında Noel Baba tarafından çocuklara verildi.
     Kar Dünyası Koordinatörü Tungar, çocuklara farklı bir gün yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin Kar Dünyasında kar topu oynadıklarını, kayak yaptıklarını anlatan Tungar, ayrıca yeni yıl ağacını süslediklerini belirtti. Çocukların eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade eden Tungar, çocukların yeni yıl hediyelerini de Noel Babanın elinden aldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kar Dünyasında yeni yıl keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER