Karaman Belediye Başkanı Uğurlu, Kazımkarabekirde

Karaman Belediye Başkanı Uğurlu, Kazımkarabekirde


KARAMAN (A.A) - Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarıyı makamında ziyaret etti.
     Başkan Uğurlu, burada yaptığı konuşmada, Kazımkarabekir ilçesinin adını Atatürkün silah arkadaşı büyük asker ve devlet adamı Kazım Karabekir Paşadan aldığını belirtti.
     Kazımkarabekirin her geçen gün gözle görülür şekilde büyüdüğünü ifade eden Uğurlu, Kazımkarabekirin Karaman ve Türkiye için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
     İlçedeki gelişmelerin sevindirici olduğunu dile getiren Uğurlu, şunları kaydetti:
     Özellikle Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesinde bulunan yüksek okullardaki öğrenci sayısının artması ilçenin kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasına vesile oluyor. Şu an yapımı devam eden meslek yüksek okulu inşaatının bitmesiyle birlikte ilçe çağdaş bir eğitim yuvasına da kavuşmuş olacak. Biz Karaman Belediyesi olarak ilçe belediyemize her türlü desteğe hazırız.
     Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı da Karaman Belediye Başkanı Uğurlunun engin bir belediyecilik tecrübesi sahip olduğunu vurguladı.
     Uğurlunun tecrübelerinden ilçe olarak faydalanacaklarını bildiren Sarı, Kamil beyin kendisi dünyaca tanınan bir mimar. Dünyada birçok ülkede belediyecilikle ilgili araştırmaları, çalışmaları olduğunu biliyoruz. Onun değerli çalışmaları sonucu Karamanın gelecek yüzyıllarına damga vuracak projeler teker teker hizmete girmeye başladı. Kendisine bize sağladığı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karaman Belediye Başkanı Uğurlu, Kazımkarabekirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER