Karayolları Güvenliği Ve Trafik Toplantısı

Karayolları Güvenliği Ve Trafik Toplantısı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta Karayolları Güvenliği Ve Trafik Toplantısı yapıldı.
     Vali Hasan İpek başkanlığında İl Özel İdare Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, belde belediye başkanları, Jandarma ve Emniyet Trafik Şube Müdürleri ile diğer ilgililer katıldı.
     Vali İpek, yaptığı konuşmada, Bayburtta karayolları, köy yolları ve belediye yollarına zarar vermemek, trafik güvenliğini ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla bir danışma toplantısı yaptıklarını belirterek, Bayburttaki tüm inşaat ve hafriyatla uğraşan arkadaşlarımızı topladık. Hem şirketlerimizin mağdur olmaması hem de yolların bozulmasını önlemek için böyle bir toplantıyı yapma gereğini duyduk dedi.
     Belediye Başkanı Polat ise yolun herkesin kullandığı bir imkan olduğu için herkesin el ele vermesi gerektiğini ifade etti.
     İl Özel İdare Genel Sekreteri Babacan, Bayburtta ilçelerle birlikte birinci derecede yol ağı uzunluğunun 812 kilometre olduğunu kaydederek, Gerek iklim koşulları gerekse ilimizdeki araçların tonajlarının üzerinde yük yüklemeleri sebebiyle yollarımızda sürekli bozulma, yarılmalar ve çatlamalar meydana gelmektedir. İl Özel İdaresinin kıt imkanlarıyla her yıl bu yolların bakım ve onarımı için ortalama 21 bin metreküp bitümlü sıcak karışım üretmekte ve yol tamiratlarında kullanmaktayız. Bu yol tamiratlarında kullandığımız bitümlü sıcak karışımı İl Özel İdaresine maliyeti yıllık ortalama 3 milyon 423 bin liradır. Bu kadar yüksek maliyetlerle vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz yollarımızın korunması da hepimize düşen görevdir.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Karayolları Güvenliği Ve Trafik Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER