Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün Günlük Yol Durumu Bültenine göre, Anamur-Gazipaşa yolunun 21-22nci kilometreleri arasındaki Radar mevki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 16.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Çanakkale-Ezine yolunun 18inci kilometresinde İntepe mevkinde, meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58inci kilometredeki Batı Hereke Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 7 Nisana kadar 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.
    
     Muhabir : Merve Özlem Çakır
     Yayıncı : Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER