Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, O-3 Otoyolunun Kapıkule-Edirne Doğu Kavşağı kesiminin 0-29uncu kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları nedeniyle otoyolun güney yönü 0-6ıncı kilometreleri arasında trafiğe kapatılarak ulaşım güney yönden karşılıklı sağlanacak.
     Saray-Subaşı-Çatalca yolunun 19uncu kilometresinde çöken menfezin inşası nedeniyle yarın saat 24.00e kadar yol trafiğe kapatılacak, alternatif güzergah olarak Saray-Pınarcık Kavşağı-Safaalan Köyü-Subaşı kullanılabilecek.
     Anamur-Gazipaşa yolunun radar mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     O-2 Otoyolunun Kemerburgaz Caddesi, Kağıthane-Hasdal Kavşağı bağlantı yolunun 0-1inci kilometresinde bugün ve yarın 07.00-20.00 saatleri arasında önce sağ şerit, daha sonra sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Çeşme-İzmir Otoyolunun Alaçatı-Zeytinler kavşağında enerji nakil hattı geçişi nedeniyle 1 Nisanda 09.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun Kocabel mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışması nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Muğla-Kale yolunun 25-33üncü kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 dakikalık aralıklarla yol araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanacak.
     Dursunbey-Balıkesir yolunun Eyüpbükü Köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.30-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Bursa-Karacabey yolunun Orhaneli Kavşağı ile Çalı Kavşağı arasında yapım çalışmaları nedeniyle yolun sağ tarafı 26 Nisana kadar trafiğe kapatılarak ulaşım alternatif güzergahlara yönlendirilecek.
     Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Birecik-Şanlıurfa Kesimi Şanlıurfa Batı bağlantı yolu ile Şanlıurfa Kuzey Kavşağı arasında kalan otoyol kesimi güney taşımada (Gaziantep-Şanlıurfa yönünde) yapılacak yarma şev ıslahı onarım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
     Ankara-Kulu-Konya yolunun 58inci kilometresinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulacak Plaka Tanıma Sistemi çalışmaları nedeniyle bugün saat 17.00ye kadar yolun her iki yönünde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Söke-Milas yolunun Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00, Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun Kocabel mevkisinde de 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     O-2 Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağından Tekstilkent-İstoç-Başakşehir bağlantı yoluna ve yeni yerleşim alanlarına giriş ve çıkış sağlayan bağlantı kolları yapım çalışmaları nedeniyle Mahmutbey Doğu Kavşağı Caddesi kolu 0-1inci kilometreleri arasında 25 Nisana kadar emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 7 Nisana kadar 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecek.
     Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında Batı Hereke Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 7 Nisana kadar 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 Karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Necati Keleş
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER