Kardemir Karabüksporda sezon hazırlıkları

Kardemir Karabüksporda sezon hazırlıkları -Futbol şube sorumlusu Durak: -Hiç bir zaman mükellefiyetlerini yerine getirmeyen bir kulüp olmadık


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, Hiç bir zaman mükellefiyetlerini yerine getirmeyen bir kulüp olmadık dedi.
     Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Kardemir Karabükspor, teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki antrenmanda koşu ve pas çalışması yaptı.
     Futbol şube sorumlusu İsmail Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenmanın ardından takıma 3 günlük izin verdiklerini belirterek, iznin ardından Slovenyaya kampa gideceklerini söyledi.
     Slovenya kampına 29 kişilik kadroyla gideceklerini ifade eden Durak, Gerededeki ilk etap kampına teknik direktörümüz Skibbe altyapıdan futbolcu getirmişti. Slovenya kampına ise sadece kaleci Ahmet ve Ceyhunu götürecek. Forvet konusunda ise Slovenyada yapılacak maçlardan sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Hocamızın değerlendirmesi sonucunda transferin söz konusu olup olmayacağına karar vereceğiz diye konuştu.
     Diğer yandan İlhan Parlak ile görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Durak, sözlerine şöyle devam etti:
     Mustafa Sarp, Güven Varol, Deumi ve İsmail İsaya şartlar sunduk. Şartları kabul etmeleri halinde kendileri ile devam edeceğimizi bildirdik. Kabul etmemeleri halinde de kendilerine takım bulmalarını söyledik. Onlar da düşüneceklerini söyledi. Bize kabul etmediklerini bildirdiler. Onlara sorumluluklarımızı yerine getireceğimizi ama vereceğimiz bir hoca nezaretinde antrenmanlarına devam edeceklerini söyledik. Takım bulurlarsa gidecekler. Bulamazlarsa hoca nezaretinde devam edecekler. Hiç bir zaman mükellefiyetlerini yerine getirmeyen bir kulüp olmadık. Biz bir sözleşme yaptıysak her zaman yerine getiririz. Ama onlarda şartları yerine getirecekler.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER