Kardemir Karabüksporda transfer

Kardemir Karabüksporda transfer -Kırmızı-mavili takım Ankaragücünden İshak Doğan ile sözleşme imzaladı


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabüksporda, Ankaragücünden İshak Doğan ile sözleşme imzalandı.
     Basın Sözcüsü Ziya Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun görüşmelerin ardından anlaştıkları Ankaragücünun başarılı oyuncusu 22 yaşındaki İshak Doğan ile Metin Türker Spor Tesislerinde 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     İshakın Kardemir Karabüsppor kulübüne katkı sağlayacağından ve başarılı olacağından şüphe duymadıklarını belirten Alak, İshak artık 3 yıl kırmızı-mavili renkler için ter dökecek. Bizler İshakın kulübümüzde de başarılı olacağına inanıyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun diye konuştu.
     Yeni sezonda ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda transferlerde çok titiz davrandıklarını vurgulayan Alak, şöyle devam etti:
     Teknik direktör Michael Skibbe Almanyada gurbetçi futbolcu arıyor. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Daha önceden takip ettiğimiz birkaç isim var. Bu isimlerle görüşmeler yapılıyor. Kardemir Karabükspor bir kurum takımıdır. Hedefimiz doğrultusunda ilerlerken kurumun ve kentin çıkarlarını gözetmek zorundayız. Bu yüzden transferler konusunda bir kaç defa düşünerek hareket ediyoruz.
     Alak, yeni sezona iki kamp yaparak hazırlanacaklarını ifade ederek, ilk kampın 6-19 Temmuzda Bolu Gerede, ikinci kampın ise 24 Temmuz-6 Ağustosta Almanyada olacağını kaydetti.
     İshak Doğan ise Kardemir Karabüsporun iyi ve köklü bir takım olduğunu, başarılı olmak ve bu kulübe hizmet etmek için elinden geleni yapacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER