Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı...

Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı...


KARABÜK (A.A) - Slovenyanın Moravske Toplice kasabasında kamp yapan Spor Toto Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.
     Kırmızı-mavili ekip, Livada Otel Spor Tesislerinde teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki antrenmanda, koşu ve istasyon çalışması yaptı.
     Skibbe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gerededeki kondisyon ağırlıklı kampın ardından, Moravske Toplicedeki 2. etap kamp çalışmalarına başladıklarını ve buradan lige hazır bir halde Türkiyeye döneceklerini söyledi.
     Ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini, bu nedenle genç oyunculara da fırsat tanıdıklarını belirten Skibbe, şunları kaydetti:
     Türkiyede yaklaşık 25 günlük bir çalışmanın sonunda buradaki kampımıza geldik. Moravske Toplicedeki kamp yerimiz çok güzel. Burada 13 günlük bir program hazırladık. Bu süre içinde hem Türk hem de başka ülkelerin takımları ile hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlarda skordan çok, yeni transferlerin uyumu, eksik kalan alanlar, kondisyon ve takım halinde hareket edebilme gibi konular daha önemli. Bu hazırlık maçlarında genç oyuncularımıza da yer vereceğim. Şimdilik transfer düşünmüyoruz. Bu kampa Selim Teberi de aldık. Teberin transferine burada karar vereceğiz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler /Sinan Özmüş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER