Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe: -Bu ligde kalıcı olabilmek için defansif anlamda daha çok şeyler yapmamız lazım


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bu ligde kalıcı olabilmek için defansif anlamda daha çok şeyler yapmamız lazım dedi.
     Skibbe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları ve farklı yenildikleri Eskişehirspor maçında istedikleri gibi oynayamadıklarını girdikleri pozisyonları gole çeviremediklerini söyledi.
     Bu tür takımlar karşısında defansif disiplini bozmanın hata olduğunu anlatan Skibbe, Defansif olarak görevlerimizi yapamadık. Durum böyle olunca rakibimiz çok pozisyona girdi. Aslında maça iyi başladık. Eskişehirspor gibi kaliteli takımlara karşı özellikle deplasmanda açık oynamak hatadır. Beraberlikten sonra öne geçmek için çok pozisyon bulduk ancak olmadı. Sadece bu maçta değil bütün maçlarda defansif disiplini maç boyunca uygulamalıyız. Bu ligde kalıcı olabilmek için defansif anlamda daha çok şeyler yapmamız lazım. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu maçlardan ders çıkartıp aynı hataları yapmamak adına çalışmamız lazım diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER