Kardemir Karabükspor

Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçına doğru -Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahinin davetlisi olarak İstanbuldan Karabüke gelen basın mensupları, Safranboluyu ve Bartının ilçelerini gezdi


BARTIN (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabüksporun başkanı Nevzat Şahinin davetlisi olarak İstanbuldan Karabüke gelen basın mensupları, Safranboluyu ve Bartının ilçeleri olan Amasra ile İnkumu gezdi.
     Ligin üçüncü haftasında sahalarında yapacakları Beşiktaş maçından önce Nevzat Şahinin davetiyle, Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) düzenlediği organizasyona katılan basın mensupları, gezi programında yer aldı.
     TSYD Başkanı Naci Arkanın da katıldığı organizasyonda, Safranboluya gelen basın mensuplarını karşılayan başkan Şahin, burada gazetecilerle yemek yedi.
     Yemekte basın mensuplarıyla sohbet eden Şahin, Beşiktaşı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtti. Şahin, maçtan galip ayrılmak istediklerini dile getirdi.
     Basın mensuplarının saha zemininin durumunu sorması üzerine Şahin, Trabzonspor maçından sonra yapılan açıklamalara üzüldük. Ligin ikinci haftası gördük ki Türkiyede statların durumu pek iyi değil. Biz stadımızı Beşiktaş maçına kadar iyi duruma getirmeye çalıştık. 5-10 gün içinde de görülecek ki Türkiyenin en iyi zeminine sahip stadı Karabükün olacak cevabını verdi.
     Yemekten sonra Safranboluyu gezen gazeteciler, ardından Bartının ilçeleri olan İnkum ve Amasrayı gezdi.
     Basın mensupları yarın Kardemir Çelik Fabrikası ile Karabük Üniversitesini gezip, Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçını izledikten sonra İstanbula dönecek.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER