Karsın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı

Karsın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı


KARS (A.A) - AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Türk milletinin, hürriyetini esaret altına almak isteyenlere karşı verdiği mücadelenin tüm dünyaya örnek teşkil ettiğini bildirdi.
     Turhan, 30 Ekim Karsın kurtuluşu nedeniyle yayımladığı mesajında, Karslıların bu yıl 3 bayramı bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşandığını belirtti.
     Kazanılan bu zaferlerle Türk milletinin hiçbir zaman esareti kabul etmeyeceğini yedi düvele ilan ettiğini ifade eden Turhan, şunları kaydetti:
     Ülkesini ve özgürlüğünü her zaman ön planda tutan, vatanı ve özgürlüğü için gerektiğinde canını vermekten kaçınmayan Türk milletinin, hürriyetini esaret altına almak isteyenlere karşı verdiği mücadele tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. O gün zor şartlar altında kurtuluş mücadelesini veren ecdadımız, Türk milletinin hiçbir zaman esareti kabul etmeyeceğini yedi düvele ilan etmiştir. Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda çok daha büyük mesafeler kat edecek, çok daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi güçlendireceğiz. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Karsın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER