Karsta yeni yılın ilk bebekleri

Karsta yeni yılın ilk bebekleri


KARS (A.A) - Kars Valisi Eyüp Tepe ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yeni yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen 7 bebeğe altın taktı.
     Vali Tepe eşi Emine Tepe ile Başkan Bozkuş da eşi Nurhayat Bozkuş ile Kars Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesine gelerek doğum yapan kadınları ziyaret etti.
     Burada annelerle sohbet eden Tepe, Bozkuş ve eşleri, bir süre ilgilendikleri bebeklere altın, annelerini de çiçek takdim etti.
     Vali Tepe, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılın mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek, Yeni bir yıl demek yeni bir umut ve yeni ümit demek. Dolayısıyla karamsar olmayı gerektirecek hiçbir şey yok. 2012 yılı artık geçti. Yeni yıl milletimiz, devletimiz ve bütün insanlık alemi için İnşallah 2012den daha iyi olur dedi.
     2013 yılında dünyada savaşların ve zulümlerin yaşanmaması dileğinde bulunan Tepe, İslam aleminin durumu ortada. İslam aleminin dışındaki toplumda da hepinizin bildiği gibi eşitsizlikler ortada. İnşallah 2013 yılı, 2012ye göre daha iyi bir yıl olur ümidini ve umudunu taşıyoruz. Ümitliyiz İnşallah diye konuştu.
     Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş da 2013 yılının savaşların ve kavgaların bulunmadığı bir yıl olması dileğinde bulunarak, şunları kaydetti:
     Ülkemizde ekonomik ve siyasi istikrarın devam etmesinden yanayız, temennimiz bu. İlimizde de güzel yatırımların olması, barışın ve huzurun olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda da ilimizde ekonomik sıkıntıların asgari düzeyde olmasını diliyorum.
     Vali Tepe ve Başkan Bozkuş ile eşleri ziyaretin ardından hastane bünyesinde açılan anne otelini gezerek yetkililerden bilgi aldı.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Karsta yeni yılın ilk bebekleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER