KASKİSPORlu El Sayed Lashın Olimpiyatlarda

KASKİSPORlu El Sayed Lashın Olimpiyatlarda


KAYSERİ (A.A) - Kaskispor Masa Tenisi takımı sporcularından, Mısıroyuncu El Sayed Lashın, 2012 Londra Yaz Olimpiyatları-nda ülkesi Mısır-ı temsil edecek.
     Bu yılki olimpiyatların, İngiltere-nin başkenti Londra-da yapılacağını belirten KASKİ Genel MüdürüEnder Batukan, Sporcumuz El Sayed Lashın, yıl boyunca göstermiş olduğu başarılardan dolayı bu yılki olimpiyatlara katılmaya hak kazandı. Lashin-nin uluslararası müsabakalarda ülkesini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum dedi.
     Olimpiyatların, farklı spor dallarından birçok sporcunun katılımı ile gerçekleştirileceğini kaydeden Batukan, Londra, olimpiyatlara üçüncü kez ev sahipliği yapan tek şehir. Ülkemizden de birçok sporcunun yarışacağı müsabakalarda tüm desteklerimizle sporcularımızın aldıkları madalyaları takip edeceğiz dedi.
     Müsabakaların, 27 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında başlayacağını açıklayan Batukan, Olimpiyatlarda yarışacak Kaskisporlu Lashın ile birlikte Türkiye-den katılacak bütün sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KASKİSPORlu El Sayed Lashın Olimpiyatlarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER