Kaymakam Esen köy yollarının yapım

Kaymakam Esen köy yollarının yapım çalışmasını yerinde denetledi


ADIYAMAN (A.A) - Kahta Kaymakamı Metin Esen, 2012 yılı İl Özel İdaresi ile KÖYDES projesi kapsamında ihale edilen köy yollarını kontrol etmek ve denetlemek amacıyla incelemelerde bulundu.
     Kaymakam Esen, Özel İdare Müdürü Mehmet Can ile birlikte KÖYDES ile İl Özel İdaresi programı kapsamında bulunan Elmalı-Ulupınar grup yolu, Bakacak ve Mustafa Çayır köylerinde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde kontrol ve takip etmek amacıyla yerinde denetledi.
     Kaymakam Esen yol çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Yol yapım çalışmasında bulunan eksiklikleri teknik elemanlara ve yolun yapım işini üstlenen müteahhide bildirerek, eksiklerin giderilmesini ve yolların yapım şartnamesine uygun yapılmasını istedi.
     Kaymakam Metin Esen konu hakkında yaptığı açıklamasında, şu bilgileri verdi:
     KÖYDES ile İl Özel İdaresi projesi kapsamında hızla ve titizlikle devam eden Elmalı-Ulupınar-Bakacak- Mustafaçayır köy yollarının yapım çalışmalarının sona yaklaşılmaktadır ve yakın zamanda bitirilecektir. Köy yolları KÖYDES ile İl Özel İdaresi projesi kapsamında gerçekleştirilen köy yollarının yapımı sürecek ve imkanlar ölçüsünde öncelik sırasına göre çalışmalara ara verilmeden devam edecektir.
    
     Muhabir: İsmail Kaya
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Kaymakam Esen köy yollarının yapım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER