Kayseride silahlı kavga: 2 ölü, 2

Kayseride silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı -Kocasinan ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı


KAYSERİ (A.A) - Kocasinanda çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
     Alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 38 FF 129 plakalı otomobil sürücüsü G.E. ile 50 DE 412 plakalı otomobil sürücü K.K, Yavuzlar Mahallesi Karadeniz Caddesinde karşılaştı. Taraflar otomobillerinden inerek tartışmaya başladı.
     Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine G.E. otomobilindeki av tüfeğini alarak K.Knın otomobiline doğru ateş etti. G.Enin tüfeğinden çıkan saçmalar, K.Knın yanında bulunan kardeşi G.Kya isabet etti. Kardeşinin yaralandığını gören K.K, elindeki av tüfeğini alarak G.E. ile yanında bulunan E.Ç. ve T.Öye ateş etti.
     G.E. olay yerinde, ağır yaralan K.Knın kardeşi G.K. ise kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.
     Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan E.Ç. ile T.Önün hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.
     Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri K.K. ile olay esnasında yanında bulunan kardeşi N.Kyı gözaltına aldı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kayseride silahlı kavga: 2 ölü, 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER