Kayseride yağmur duası

Kayseride yağmur duası -Sarıoğlan ilçesinde tarladaki mahsulün kuruyacağından endişelenen vatandaşlar stadyumda yağmur duası yaptı


KAYSERİ (A.A) - Sarıoğlan ilçesinde, stadyumda düzenlenen yağmur duasında vatandaşlar ceketlerini ters giyerek yağmur yağması için dua etti.
     Yağmur yağmaması nedeniyle tarladaki mahsulün kuruyacağından endişelenen ilçe halkı, stadyumda düzenlenen yağmur duasına katılarak yağmur yağması için yapılan duaya amin dedi.
     Cuma namazından sonra ilçe stadında düzenlenen yağmur duasına ilçe halkının yanı sıra köy ve beldelerden gelen vatandaşlar da katıldı.
     İlçe Müftüsü Nazım Haksever, duaya başlamadan önce Hz. Muhammedin de yağmur duasında böyle yaptığını söyleyerek, bütün katılımcılardan ceketli olanların ceketlerini ters giymelerini istedi. Bunun üzerine ceketlerini ters giyen vatandaşlar yağmur yağması için dua etti.
     Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Rıza Başaran, Çiftlik Belediye Başkanı Ali Taştan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Pirci ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yağmur duasını ardından katılımcılara pilav ikram edildi.
     Develi ilçesine bağlı Gümüşören köyünde de cuma namazı sonrası yağmur duası yapıldı.
     (HB-TEV-İÇR-SFD)
<< Önceki Haber Kayseride yağmur duası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER