Kayserideki trafik kazası

Kayserideki trafik kazası -Yeni yılın ilk saatlerinde kamyonla Kuddusi Emektara çarparak ölümüne neden olan sürücü ile 2 ağabeyi, polisin 15 gün süren çalışması sonucu tespit edilerek gözaltına alındı


KAYSERİ (A.A) - Kayseride, yeni yılın ilk saatlerinde kamyonla çarptıkları kişinin ölümüne neden olan sürücü ile 2 ağabeyi, polisin 15 gün süren çalışması sonucu tespit edilerek gözaltına alındı.
     Edinilen bilgiye göre, 1 Ocak günü Kuzey Çevreyolu Oymaağaç köyü mevkiinde cesedi bulunan Kuddusi Emektarın (44), olay yerinde bulunan küçük araç parçalarından bir kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini belirleyen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, araştırmalarını bu yönde sürdürdü.
     Yaklaşık 15 günde bin 500 kamyonu inceleyen polis ekipleri, Kuddusi Emektara, M.Tnin (28) kullandığı 38 AS 140 plakalı kamyonla çarparak ölümüne neden olduğunu belirledi.
     M.T. ile olay sırasında yanında bulunan ağabeyleri N.T. (40) ve A.T. (43) gözaltına alındı.
     Zanlıların evlerinde yapılan aramada da olay yerinden topladıkları kaza sırasında hasar gören kamyonun parçaları ele geçirildi.
     M.T, N.T. ve A.T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     -Olay-
    
     Kuzey Çevreyolu Oymaağaç köyü mevkiinde, 1 Ocak saat 04.00 sıralarında, yolun karşısına geçmeye çalışan Kuddusi Emektara plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarparak ölümüne neden olmuştu. Emektarın cesedi aynı gün sabah saatlerinde ihbar üzerine polis tarafından bulunmuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Kayserideki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER