Kayseriden Hakkariye uzanan kardeş eli

Kayseriden Hakkariye uzanan kardeş eli -Kentteki özel bir okulda eğitim gören öğrencilerin yardımlarıyla toplanan kitap, kırtasiye malzemesi yüklü kamyon Yüksekovadaki 5 okula gönderilmek üzere yola çıktı


KAYSERİ (A.A) - Kentteki özel bir okulda eğitim gören öğrencilerin yardımlarıyla toplanan kitap, kırtasiye malzemesi yüklü kamyon Hakkari Yüksekovadaki 5 okula gönderilmek üzere yola çıktı.
     Özel Kılıçaslan Eğitim Kurumlarının organizesiyle Yüksekovadaki 5 okulun eksikleri tespit edildi.
     Okulda eğitim gören öğrencilerin ve velilerin katkısıyla Yüksekovadaki okullar için çeşitli yardım malzemeleri toplandı.
     Kitap başta olmak üzere sınavlara hazırlık dokümanları, büro malzemeleri ve öğretmenler odası ekipmanlarının yer aldığı eşyalar, öğrencilerin de yardımıyla kamyona yüklendi.
     Yardımların gönderilmesi sırasında açıklamada bulunan Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, geçtiğimiz günlerde Yüksekovada kardeş okul seçilen 5 okula ihtiyaç tespiti ziyaretinde bulunduklarını hatırlattı.
     İlçeye giderken beraberlerinde 20 bilgisayar götürdüklerini anlatan Köksal, Öğretmenlerimizle yaptığımız ziyaret sırasında buradaki okulların ihtiyaçlarını tespit ettik. Kısa süre içinde velilerimizin ve öğrencilerimizin katkısıyla büyük bir yardım kampanyası başlattık. Toplanan malzemeleri ihtiyaç durumuna göre Yüksekovadaki 5 kardeş okulumuza paylaştırdık. Bugün de yardım kamyonumuzu yola çıkardık. Amacımız buralarda eğitim gören öğrencilerimizin iyi bir eğitim almalarına katkı sağlamak. Onları yetiştiren öğretmenlerimize bir nebze de olsa Kayseriden destek olmak istedik diye konuştu.
     Yardım malzemesi yüklü kamyon, öğrenciler ve öğretmenler tarafından uğurlandı.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseriden Hakkariye uzanan kardeş eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER