Kayseri Şekerden yeni şeker satışı anlaşması

Kayseri Şekerden yeni şeker satışı anlaşması


KAYSERİ (A.A) - Son zamanlarda kurumsallaşma adına önemli adımlar atan Kayseri Şeker Fabrikasının Türkiyenin büyük unlu mamuller üreticilerinden ETİ ile şeker satışı anlaşması imzaladığı bildirildi.
     Kayseri Şekerden yapılan açıklamaya göre, iki yıldır her geçen gün yeni bir çalışmaya imza atan fabrika, son bilanço döneminde başarılı bir üretim dönemi geçirerek, 2011-2012 dönemini 71 milyon 608 bin TL net karla kapattı.
     Kredi derecelendirme çalışması ile hem kendisini denetleyen hem de mevcut yapısını gözler önüne sererek, kredibilitesini ortaya çıkartan fabrika kurumsallaşma adına attığı dev adımlara bir yenisini daha ekledi.
     Hummalı bir mücadele ile TSE FSSC 22000 Güvenilir Gıda Sertifikasını almaya hak kazanan, buna ek olarak Helal Gıda Sertifikası için de sonuç alma aşamasında olan Kayseri Şeker Fabrikası, bu çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı.
     Müşteri portföyü hızla yükselen Kayseri Şeker Fabrikası son olarak da Türkiyenin en büyük şekerli ve unlu gıda üreticilerinden biri olan ETİ ile şeker satış anlaşması imzaladı.
     Etinin kullandığı şekerlerin büyük bir kısmının artık Kayseri Şeker Fabrikası güvencesiyle temin edileceği, üretimden sevkıyata kadar tüm aşamaların fabrika tarafından gerçekleştirileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri Şekerden yeni şeker satışı anlaşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER