Kayseri Valisi Yılmazı ziyaretler

Kayseri Valisi Yılmazı ziyaretler -TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Vali Yılmazı ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Valisi Şerif Yılmazı ziyaret etti.
     Hisarcıklıoğlu, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu ile birlikte bir süre önce görevine başlayan Vali Şerif Yılmazı ziyaret ederek, başarılar diledi.
     Hisarcıklıoğlu, ziyarette, Kayserinin valiler açısından şanslı olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Daha önce sayın valime hayırlı olsun dileğinde bulunmuştum. Bugün de iyi bir fırsat oldu. Giden valimizde çok başarılıydı. Kayserililer ile de özdeşleşmişti. Yeni gelen valimizi de bir çok yerden tanıyorum ama Tokat Valiliği döneminde yerinde görme fırsatı buldum. Kendisi Tokatta halkla bütünleşmişti. Başarılı bir vali olduğu için Kayseriye hükümetimiz tarafından atandı. Burada da çok başarılı olacağına inanıyorum
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz da, herkesle birlikte Kayserinin kalkınması için çalışacaklarını ifade etti.
     Yılmaz, Bu bir ekip oyunu, takım ruhu. Bu takım oyununu da tüm Kayserililerle beraber gerçekleştireceğiz. Kayseri, belli bir mesafe almış, Anadoluda merkez olmuş bir ilimiz. Bunu daha da ileri götürmek hepimizin boynunun borcu diye konuştu.
     Hisarcıklıoğlu, günün anısına Vali Şerif Yılmaza plaket verdi.
    
     -Gazeteciler Cemiyetinin ziyareti-
    
     Öte yandan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Yılmazı ziyaret etti.
     Altınkaya, Kayserinin milli birliği, kültürel değerleri noktasında tüm kamu kuruluşları ile birlikte hareket ettiklerini belirterek, Kayseri basını hakkında bilgiler verdi.
     Vali Şerif Yılmaz da en fazla basınla mesai harcadıklarını söyleyerek, basın camiasına eşit davranacaklarını söyledi.
     Daha önce Kayseri-ye gelmesinin demokratik olmayan bir şekilde engellendiğini öne süren Yılmaz, şunları kaydetti:
     Bugün o fişlemeyi yapanlar hesap veriyor. 2003te Kayseriye atanmam fişlenme nedeniyle engellendi. Ama, bugün cumhurbaşkanımız kendi iline vali olarak tayin etti. Bu Türk demokrasisi adına hakikaten, sevindirici bir durum. Bu kendim vali olduğum için değil, demokrasimizin geldiği nokta adına sevindirici. Ben bunu sayın cumhurbaşkanımıza da söyledim. Çünkü, demokrasi sadece birileri için değil, Türkiyede yaşayan herkes için gerekli. Herkesin de o demokrasiden istifade hakkı var.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kayseri Valisi Yılmazı ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER