Kayseri Valisi Yılmaz:

Kayseri Valisi Yılmaz: -Ülkemizin gururu olan Anadolu Ajansının uluslararası arenada da söz sahibi olduğunu görmek bizi mutlu ediyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Ülkemizin gururu olan Anadolu Ajansının uluslararası arenada da söz sahibi olduğunu görmek bizi mutlu ediyor dedi.
     Yılmaz, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde, Anadolu Ajansı Kayseri Bölge Müdürü İsmail İçer tarafından kendisine sunulan Anadolu Ajansı 2012 Almanakı inceledi.
     AAnın son yıllarda büyük bir değişim içine girdiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi:
     Geçmişten bugüne ülkemizin tanıtılması amacıyla kaliteli hizmet veren Anadolu Ajansının hedeflerini büyütüp, dünya ajansı olmayı amaçlaması bizi gururlandırıyor. Artık dünya, Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya bölgelerine bizim gözümüzle bakacak. Ülkemizin gururu olan Anadolu Ajansının uluslararası arenada da söz sahibi olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Anadolu Ajansının, dünyanın en büyük ilk 5 ajansı arasına girme hedefini takdirle karşılıyorum.
     AA Kayseri Bölge Müdürü İsmail İçer de AAnın, 100. yıl vizyonu çerçevesinde hazırladığı 2012 almanağının bu yıl Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayımlandığını belirterek, kurumun çalışmaları hakkında Vali Yılmaza bilgi verdi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kayseri Valisi Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER