Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu:

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu: Gaziantepspor maçında berabere kalarak, galibiyet serisini sürdüremediğimiz için üzgünüz


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Gaziantepspor maçında berabere kalarak, galibiyet serisini sürdüremediğimiz için üzgünüz dedi.
     Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün konuk ettikleri Gaziantepspor karşısında çok iyi mücadele etmelerine rağmen, sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     90 dakika boyunca oyunun tek hakiminin kendileri olduğunu savunan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:
     İki haftadır galip geliyorduk. Gaziantepspor maçını da taraftarımızın önünde kazanarak, seriyi 3 haftaya taşımak istiyorduk. Gaziantepspor maçında berabere kalarak, galibiyet serisini sürdüremediğimiz için üzgünüz. Takımımız karşılaşma boyuncu iyi futbol ortaya koydu. İlk dakikadan son dakikaya kadar sahada üstün olan taraf bizdik. Çok sayıda bulduğumuz gol pozisyonunu değerlendiremedik. Bu pozisyonlardan bazılarını değerlendirsek çok farlı bir sonuç ortaya çıkardı. Karşılaşmalarda ikinci golü bulmanın önemi çok fazla. İkinci golü bulamazsanız son dakikalarda her türlü sonuçla karşı karşıya kalınabiliniyor. Biz de böyle bir şanssızlık yaşadık.
     Takımın iyi futbol oynadığını belirten Ortaköylüoğlu, zamanla daha da iyi olacaklarına inandıklarını vurgulayarak, Takımımızın ortaya koyduğu oyun ve kazanma isteği gerçekten çok iyiydi. Bu bakımdan takımımızın oyunundan memnunuz. Takımımız bu şekilde oynamaya devam ettiği sürece ilerleyen haftalarda bu beraberliği çok rahat bir şekilde telafi edeceğimizi düşünüyoruz diye konuştu.
     Ortaköylüoğlu, Gaziantepspor maçında tribünlerdeki yerlerini alan taraftarlara da takıma olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bu desteğin ilerleyen haftalar artarak devam etmesini istedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER