Kazanda özel öğrenci yurdunun temeli atıldı

Kazanda özel öğrenci yurdunun temeli atıldı


ANKARA (A.A) - Kazanda yapımına başlanan özel öğrenci yurdunun temeli törenle atıldı.
     Temel atma törenine, Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kamil Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Özkoç ve vatandaşlar katıldı.
     Kaymakam Beyru, törendeki konuşmasında, ülke olarak paylaşmasını, sevmesini bilen, kendisinden önce komşusunu, arkadaşını, milletini düşünen insanlar yetiştirmek gerektiğini bildirdi. Beyru, İşte o zaman hem suçlar hem sıkıntılar hallolacaktır. İnsanların bir araya gelerek güzel insanlar yetiştirme adına atmış olduğu bu temelin, ilçemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum dedi.
     Belediye Başkanı Lokman Ertürk de Kazanın, Ankaranın en çok yatırım alan ilçelerinin başında geldiğini belirtti.
     Ertürk, şöyle konuştu:
     Bu durum, Kazanın hızla gelişmesini ve göç almasını beraberinde getirmektedir. Buna rağmen Kazanda adli olaylar da düşük seviyededir. Hayırsever kişi ve kurumların öncülük ettiği bu projelerin hayata geçirilmesiyle, burada dinine, devletine, milletine bağlı, kendine inanan, geleceğe güvenle bakan, aydın gençler yetişecektir.
     Konuşmaların ardından dua edildi ve birlikte butona basılmasıyla öğrenci yurdunun temeli atıldı.
     Özel Mavera Öğrenci Yurdu, 4 bin metrekare inşaat alanında, 5 katlı olarak inşa edilecek. 250 öğrenci kapasiteli yurdun bu yıl ekim ayında hizmete açılması bekleniyor.
    
     Muhabir: Nuğman Göktaş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kazanda özel öğrenci yurdunun temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER