49. Kütüphaneler haftası

49. Kütüphaneler haftası -Düzce Valisi Adnan Yılmazın da aralarında bulunduğu yaklaşık 150 kişilik grup, kitap okumanın önemine dikkat çekmek için kent meydanında yarım saat kitap okudu (Fotoğraflı - Görüntülü)


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz ile bir grup vatandaş, 49. Kütüphaneler Haftası kapsamında kitap okumanın önemine dikkat çekmek için kent meydanında kitap okudu.
     Anıtpark alanında toplanan yaklaşık 150 kişi, kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak amacıyla gezici kütüphaneden aldıkları kitapları okudu.
     Burada kitap okuyan öğrencilerle bir araya gelerek yarım saatlik kitap okuma etkinliğine katılan Vali Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kitap okuma alışkanlığının hayat tarzı olarak benimsenmesi gerektiğini söyledi.
     Hayata hazırlanmada kitap okumanın şart olduğunu vurgulayan Yılmaz, İnsan okudukça daha çok öğrenmeye ihtiyacı olduğunun farkına varıyor. O nedenle bu güzel çalışmanın Düzcede giderek kök salmasını isterim dedi.
     Vali Adnan Yılmaz, kardeşi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmazla çocukluklarında çok kitap okuduklarını ifade ederek, En çok okuyan kişilerden biri bu kardeşinizdi. Biri de küçük kardeşimdi. Bugün okumuşsak, milletimize hizmette bir yerdeysek emin olun kitap okumamıza borçluyuz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 49. Kütüphaneler haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER