Keban Halk Eğitimi Merkezi Beyaz Bayrak

Keban Halk Eğitimi Merkezi Beyaz Bayrak aldı


ELAZIĞ (A.A) - Keban Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanan Beyaz Bayrak İşbirliği Projesi kapsamında beyaz bayrak aldı.
     Keban Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Ergül, Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğünde düzenlenen ödül törende, Beyaz Bayrak, plaket ve sertifikasını Elazığ Halk Sağlık Müdürü Veysel Doğanayın elinden aldı.
     Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derecede ve her türdeki okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı işbirliğinde Beyaz Bayrak İşbirliği Projesi uygulandığını kaydetti.
     Merkezlerinin bu yönde Beyaz Bayrak almasında ekip çalışmasının önem taşıdığını ifade eden Ergül, Tüm personelimiz ile inanç ve coşku içinde sinerji oluşturma gayretindeyiz. Bu ödül, merkezimizde çalışan destek personelinin emeğidir. 32 yıllık bir hizmet binamız var. Hizmet binamızda personelimiz temizlik ve hijyene çok dikkat ediyorlar. Bu bayrak bunun ifadesidir. Personelimiz hep özveriyle çalışmıştır. Bunda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum dedi.
     (PİR-FNS-ÖND)
<< Önceki Haber Keban Halk Eğitimi Merkezi Beyaz Bayrak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER