Kemerde Kişisel Hedef Turizmi projesi hayata

Kemerde Kişisel Hedef Turizmi projesi hayata geçirildi


ANTALYA (A.A) - Kemerde kış turizmini canlandırmak amacıyla Kişisel Hedef Turizmi projesi hayata geçirildi.
     Kemer Ayışığı Plajında Kemer Türkiz Marina ve Ginza Tur işbirliğinde gerçekleştirilen proje ile yıl sonuna kadar yaklaşık bin kişiye güven ve motivasyon eğitimi verilmesi hedefleniyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen kursiyerler, hazırlanan özel parkurda eğitim alıyor. Almanya, İsveç ve Avusturyadan gelen toplam 150 kişi, 10 gün boyunca eğitim alacak.
     Eğitmen Dirk Griesdorn tarafından verilen eğitimde katılımcılar partnerle eşleştiriliyor. Gözleri bağlanan katılımcılar, parkurda partnerleri yardımıyla yürümeye çalışıyor. Eğitime katılanlar daha sonra yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki kuleye çıkıyor. Kulenin altına geçerek ellerini havaya kaldıran kursiyerler, Griesdornun kuleden bıraktığı kursiyeri tutuyor.
     Ginza Tur Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çetinkaya, eğitimin mental antrenman olduğunu söyledi. Çetinkaya, Misafirler belirli başarılar elde etmek için ve öz güvenlerini tekrar kazanabilmek için geliyorlar. Bu parkuru da insanların birbirleriyle kaynaşması için kurduk. Yılda bin kişinin üzerine çıkmayı hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kemerde Kişisel Hedef Turizmi projesi hayata Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER