Kent Konseyi Başkanı Zırh, MÜSİAD Rize

Kent Konseyi Başkanı Zırh, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Temizeli ziyaret etti


RİZE (A.A) - Rize Kent Konseyi Başkanı İbrahim Hakkı Zırh ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizeli ziyaret etti.
     Temizel, ziyarette yaptığı konuşmada, büyük turizm yatırımlarının planlandığı Rizede, havaalanına ihtiyaç olduğunu belirtti.
     Karadeniz Sahil Yolu ve Ovit tüneli ile karayolu ulaşım sorununu büyük ölçüde gideren Rizenin deniz yolu, demiryolu ve havayolu ulaşım olanaklarına ihtiyaç duyduğunu İfade eden Temizel, şunları söyledi:
     Ulaşım için en konforlu, hızlı, güvenilir olan ve en çok tercih edilen havayoludur. Havayolu ulaşımı olmayan bir ili ne turist ne de turizm firmaları tercih eder. Turizmde dünyanın gözünü çevirdiği bölgemizde havayolu ulaşımını sağlamak mecburiyetindeyiz. Biliyoruz ki Trabzon havaalanından kalkan ve oraya inen uçaklardaki yolcuların yüzde 40ı Rize ve Artvin yolcusudur. Doğu Karadeniz bölgesinin nadide güzelliklerini barındıran bu coğrafyasının bir turizm cennetine dönüşmesi Rize-Artvin Havaalanı ile mümkün olacaktır.
     Rize Kent Konseyi Başkanı İbrahim Hakkı Zırh ise Rizenin yaşanabilir kentler sıralamasında üst sıralara çıkması için ulaşımın çok önemli olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Kent Konseyi Başkanı Zırh, MÜSİAD Rize Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER