Kepezde Tasvir

Kepezde Tasvir-i Aşk konulu resim sergisi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde (EBKM) açılan Tasvir-i Aşk konulu resim sergisi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, EBKMde Ahmet Hayri Köroğlunun Tasvir-i Aşk adlı resim sergisinin açılışını yaptı. Eski Susurluk Belediye Başkanı Ahmet Hayrullah Köroğlunun yaptığı ve Mevlananın konu edildiği 35 eserin yer aldığı serginin, 15 Mayısa kadar açık kalacağı bildirildi.
     Serginin açılışında konuşan Başkan Hakan Tütüncü, Kepezde kültürel ve sanatsal etkinlikleri her geçen gün daha da ileri taşıdıklarını söyledi. Ahmet Hayrullah Köroğluna ait eserlere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tütüncü, tüm sanat severleri sergiye davet etti.
     Ahmet Hayrullah Köroğlu ise Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün ününü çok uzaklardan duyduklarını ve bugün kendisiyle tanışmış olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
     Köroğlu açılışın ardından, Tütüncüye yağlı boya portresini hediye etti.
     Serginin açılışına Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, AK Parti Kepez Meclis Üyesi Rüştü Peker, MHP Kepez Meclis Üyesi Adem Çelik ve CHP Kepez Meclis Üyesi Neslihan Gülel ve Ekrem Ersoy da katıldı.
     (MUH-GÜÇ)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER