Kepezde bazı caddelere tanınmış simaların isimleri

Kepezde bazı caddelere tanınmış simaların isimleri verildi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Meclisinin mart ayı olağan toplantısında alınan kararla, ilçedeki bazı caddelere Mimar Sinan, Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Hamza Taş, Turgut Cansever, Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut ve Aslı Çakır Alptekin isimleri verildi.
     AK Parti grubunun önergesiyle toplantıda değerlendirilen ilçedeki parkalara tanınmış simaların isimlerinin verilmesi, CHP ve MHP grubunun da desteğiyle oy birliği ile kabul edildi.
     Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özalın ismi Baraj Mahallesi Altınova Caddesi ile Muammer Aksoy Caddesi arasında kalan turizm yolunda, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismi ise Hüsnü Karakaş Mahallesi Sütçüler Caddesi ile turizm yolu arasındaki 5724. Sokakta yaşatılacak.
     Cadde olarak düzenlenen Erenköy Mahallesindeki 4849. Sokak ile Esentepe Mahallesi 4980. Sokak ise Hakkarinin Şemdinli ilçesinin Derecik beldesi Balkaya Dağlarında terör örgütüyle girilen çatışmada şehit düşen Üsteğmen Gökhan Korkut ismini alacak.
    
     -Olimpiyat şampiyonunun ismi de caddeye verildi-
    
     2012 Londra Olimpiyatlarında bin 500 metrede altın madalya kazanan milli sporcu Aslı Çakır Alptekinin ismi ise Fabrikalar Mahallesindeki Kipa ve Özdilek alışveriş merkezleri ile Namık Kemal Bulvarı-Dumlupınar Bulvarı arasındaki yola verildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde bazı caddelere tanınmış simaların isimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER