Kepezde Türk dizi ve film müzikleri

Kepezde Türk dizi ve film müzikleri konseri -Kepez Belediyesince organize edilen konserde, Antalya Sazendeleri, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından organize edilen konserde, Antalya Sazendeleri Grubu, Türk dizi ve filmlerinin sevilen müziklerini seslendirdi.
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen Türk dizi ve film müzikleri konserinde Antalya Sazendeleri sahne aldı. Yeşilçamın izlenme rekorları kıran filmleri ve Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinin müzikleri enstrümantal ve sözlü olarak yorumlandı.
     Konserde Aşk-ı memnu, Zor Yıllar, Selvi Boylum Al Yazmalım, Çalıkuşu, Baba Evi, Hatırla Sevgili, Süper Baba, Hababam Sınıfı, Ekmek Teknesi, Tosun Paşa gibi filmler ve dizilerin unutulmaz müzikleri seslendirildi. Antalya Sazendelerine, İzmirden gelen konuk sanatçılar Ümit Bulut ve Pınar Bulut da eşlik etti.
     Konserin sonunda sanatçılar çiçek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konser süresince maziye yolculuk yaptıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde Türk dizi ve film müzikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER