Kepez Çocuk Meclisi Başkanlığına Doğan seçildi

Kepez Çocuk Meclisi Başkanlığına Doğan seçildi


ANTALYA (A.A) - Kepez Çocuk Meclisi Başkanlığına Şahinevler Ortaokulu öğrencisi Mehmet Doğan seçildi.
     Kepez Çocuk Meclisinin Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde yapılan ikinci toplantısındaki seçimle başkan ve komisyon üyeleri belirledi.
     Kepez Belediyesi, Kepez Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle kurulan Kepez Çocuk Meclisi toplantısına Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz de katıldı.
     Resmi olarak 23 Nisanda açılacak Kepez Çocuk Meclisinin 550 üyesi, seçim ile başkan ve komisyon üyelerini belirledi. 16 adayın katıldığı seçimler sonunda Doğan, Kepez Çocuk Meclisinin başkanı oldu.
     Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, yetişkinlerin çoğu zaman çocukların kendi dünyasında karşılaştığı sorunları bilmediğini söyledi.
     Çocukların karşılaştığı sorunları büyüklerine söylemekten çekindiğini anlatan Tütüncü, "Gelişim çağındaki bu durumdaki çocuklar fikirlerini ve düşüncelerini söylemekten kaçınan bireyler olarak toplum içinde yerini almakta. Bu meclisle tüm insanlığa yararlı bireyler yetiştirmeyi, ortaklık bilinci oluşturarak dayanışma ve paylaşma duygularını geliştirmeyi, çocukların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda enerjilerini kanalize edebileceği ilgi alanlarının oluşturulmasını amaçladık" dedi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Çocuk Meclisi Başkanlığına Doğan seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER