Kimse Yok Mu Derneği, Sasonda kurban

Kimse Yok Mu Derneği, Sasonda kurban eti dağıttı


BATMAN (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği, Sasonda OYÇED (Okuma Yazma ve Çevrecilik Derneği) aracılığıyla 350 aileye kurban eti dağıttı.
     Dernek üyeleriyle beraber Sasona gelen Samsunun Bafra ilçesi Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Aydın ve Eğitimci Abdullah Özdemir yoksul ailelerin evlerini ziyaret edip, kurban eti dağıttı.
     Sasonluların beklediklerinden daha sıcak kanlı olduklarını belirten Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Sasonda beklediğimizden çok daha güzel sıcak kanlı insanlarla karşılaştık. Keşke imkanımız olsa da doğuya menfi bakanları otobüslerle buralara getirip, buradakileri de oralara götürüp görüştürebilseydik. Gerek yöneticilerden olsun, gerek esnaftan ve gerek halktan, hepsinden çok müspet bir karşılama gördük. Kendimizi Bafrada evimizde hissettik ifadelerini kullandı.
     BASİAD Başkanı Ahmet Aydın ise Sasonun misafirperver ve güler yüzlü insanlar diyarı olduğunu belirterek, Türkiyenin kuzeyinde, batısında imkanı olan vatandaşlar buraları görsün. Türkülere konu olmuş Malabadi Köprüsünü görsün ve insanlarımız birbiriyle kaynaşsın dedi.
    
     Muhabir: Metin Özmen / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği, Sasonda kurban Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER