Kimse Yok Mu Derneği Yozgatta İyilik

Kimse Yok Mu Derneği Yozgatta İyilik Noktası açtı -AK Parti Yozgat Milletvekili Başer: Zenginlik sadece malın mülkün olması değildir, zenginlik aynı zamanda paylaşabilmektir


YOZGAT (A.A) - Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yozgata İyilik Noktası açtı.
     Adnan Menderes Bulvarı Hamamcıoğlu Caminin yanındaki İyilik Noktasının açılına AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, SGK İl Müdür Duran Cesur, Kimse Yok Mu Derneği Ankara Şube Başkanı Suat Şağban, davetliler ve derneğin gönüllüleri katıldı.
     Dernek Ankara Şube Başkanı Suat Şağban, açılışta yaptığı konuşmada, dernek olarak yaptıklarının sadece hayırseverlerle mağdurları buluşturmak olduğunu belirterek Bizim görevimiz sadece köprü vazifesi kurmaktır. Paylaşmayı bilen, hedefinde menfaat değil, Allah rızası ve fazilet olan insanımız, sahip olduğu şeyleri inşallah her zaman ihtiyaç sahipleriyle paylaşacaktır diye konuştu.
     AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de 2002 yılında kurulan Kimse Yok Mu Derneğinin kurulduğu andan itibaren Türkiyenin ve dünyanın değişik noktalarında kimse yok mu diye feryat eden insanların yardımına koştuğunu kaydetti.
     Anadolu insanının her zaman yardıma yardıma muhtaç insanların yardımına koştuğunu vurgulayan Başer, şunları söyledi:
     Ecdadı olmaktan gurur duyduğumuz Osmanlı medeniyetinin vakıf medeniyetini Kimse Yok Mu Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarımız yapıyor. Kimse Yok mu Derneği hem Türkiye hem de dünyanın değişik yerlerinde kimse yok mu feryatlarına cevap veriyor. Veren el olma noktasında gayret gösterdikleri için kuranlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Zenginlik sadece malın mülkün olması değildir, zenginlik aynı zamanda paylaşabilmektir. Önümüzde Ramazan ayı var. Ramazanla beraber diğer zamanlardaki gibi elimizdeki bir dilim ekmeği komşumuzla paylaşabiliyorsak ne mutlu bizlere. Çünkü bizler veren el alan elden üstündür inancının mensuplarıyız. Nerede bir aç veya yoksul varsa, nerede afet varsa hem inancımızın gereği hem de milli kültürümüzün gereği olarak yardımına koşarız. Kimse Yok Mu Derneği de bu kurulduğu günden bu yana inancımız ve kültürümüzün gereğini en iyi şekilde temsil ediyor.
     Konuşmaların ardından dualarla İyilik Noktasının açılışı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği Yozgatta İyilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER