Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı yapıldı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı inşaatı tamamlanarak hizmete açılan yeni meclis salonunda yapıldı.
     Belediye Başkanı Veli Korkmaz Başkanlığında düzenlenen toplantıda, zabıta, İtfaiye ile koruma ve güvenlik personelinin fazla çalışma ücretleri 216 lira olarak belirlendi. İkinci gündem maddesinde yer alan sözleşmeli personellerin ücretleri çeşitli fiyatlarla belirlenirken, üçüncü maddede yer alan Temizlik İşleri Müdürlüğü görev, yetki, sorumluluk ve çalışma yönetmeliği de oy birliği ile kabul edildi.
     Bir diğer gündem maddesinde ise 5393 Sayılı Yasanın 25. maddesince denetim komisyonu üyeleri seçildi. Gizli oy ile yapılan oylamada 26 geçerli oy kullanıldı. Oylamada, Ali Aydoslu, Ramazan Veske, Osman Babacan ile Recep Ünlü komisyon üyesi seçildi.
     İçme Suyu Arıtma Tesisine malzemeli bakım onarım işi için kredi çekilmesi maddesi ise bir sonraki meclis toplantısında görüşülmek üzere ertelendi. Gündemin 7. maddesi olarak görüşülen şehir merkezinde muhtelif caddelerde andezit kaplama ve aydınlatma işi için kredi çekilmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.
     Sekizinci madde gereğince görüşülen kilit parke, bordür, yağmur oluğu alımı, nakli, sökümü ve yapım işi kapsamında 6 milyon 150 bin lira kredi çekilecek. Dokuzuncu madde olarak görüşülen kilit parke, bordür, yağmur oluğu alımı, nakli, sökümü ve yapım işi için 5 milyon 100 bin lira kredi çekilmesi hususu görüşülerek karara bağlandı. Son iki madde olarak görüşülen komisyondan gelecek imar plan tadilatları ile imar plan tadilat talepleri, imar tadilat komisyonuna havale edildi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER