Kırıkkale Valisi Güner:

Kırıkkale Valisi Güner: -Kırıkkale çok güzel anılarımın olduğu bir kent olarak daima gönlümde var olacaktır. Bir Kırıkkale sevdalısı olarak çalıştığım inancındayım


KIRIKKALE (A.A) - Valiler Kararnamesiyle Tunceliye atanan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale çok güzel anılarımın olduğu bir kent olarak daima gönlümde var olacaktır. Bir Kırıkkale sevdalısı olarak çalıştığım inancındayım. Görev sürem içerisinde devlet ve halk arasındaki mesafeyi kaldırarak; halkımızın devlet kapısına engelsiz ve kolayca ulaşması için gayret gösterdimdedi.
     Güner, yayınladığı veda mesajında, 3 yıldan fazla görev yaptığı Kırıkkaleden halkla bayramlaştıktan sonra yeni görev yerin gitmek üzere kentten ayrılacağını belirterek, Kırıkkalenin çok güzel anılarının olduğu bir kent olarak daima gönlünde var olacağını kaydetti.
     Bir Kırıkkale sevdalısı olarak görev yaptığı inancında olduğunu ifade eden Güner, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Görev sürem içerisinde devlet ve halk arasındaki mesafeyi kaldırarak, halkımızın devlet kapısına engelsiz ve kolayca ulaşması için gayret gösterdim. Vatandaşımızın makama gelemediği durumlarda gece ve gündüz demeden evlerinin kapılarını kendim çalarak onların dertlerini dinledim. Sofralarına misafir olup ekmeğini ve aşını paylaştım. Devleti yanında gören vatandaşlarımızla gönül bağı kurarak onlarla samimi bir biçimde kucaklaşmak beni son derece mutlu etmiştir. Bu süreç içerisinde halkımızın acılarına ortak olup üzüldüm, sevinçleriyle neşelendim . Makamların geçici olduğu bilinciyle hizmetlerimizle gönüllere girmeyi burada yer almayı arzuladık.
     Amacımız bu kubbede hoş bir seda bırakmayı sağlamaktı sanırım bunda başarılı olduk. Kırıkkalede valiliğimiz öncülüğünde şehitlerimize halkımızla kadirşinaslık örneği gösterdik. Bir evlatları olarak şehit ailelerimizin hep yanında olmaya onların üzüntülerini paylaşmaya özen gösterdim. Gelen taleplerinin sonuçlandırılması için konunun takipçisi olunmuş, şehit ve gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Şehit ailesi olmasının onurunu taşıyan tüm ailelerimize şükranlarımı bir kez daha sunuyor, şehitlerimizin anne ve babalarının ellerinden öpüyorum. Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek bayramlarının kutlanmasının insani bir görev olduğunu düşünüyorum.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Valisi Güner: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER