Kırıkkale Valisi Kolat, Hasandede beldesinde düzenlenen

Kırıkkale Valisi Kolat, Hasandede beldesinde düzenlenen doğalgaz açılış törenine katıldı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Hasandede beldesinde düzenlenen doğalgaz açılış törenine katıldı. Vatandaşlarla sohbet etti.
     Vali Kolat, törende yaptığı konuşmada, Hasandede beldesinin insanı ile tarihi dokusuyla güzel bir safiye yeri olarak, Kırıkkalenin ve bölgenin önde gelen yerleşim yeri olduğunu belirterek, doğalgaz gibi güzel hizmetlerin verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.
     Doğalgazın, Hasandede beldesine gelmesinin hem çevrenin hemde doğal güzelliklerin korunması için önemli bir hizmet olacağını ifade eden Vali Kolat, şunları söyledi:
     Doğalgazın girdiği alanlarda çevre ciddi manada korunduğunu görüyoruz. Ekonomik anlamda diğer yakıtlara göre daha ucuz tüketim aracı, hem de kolaylık sağlıyor. Kırgaza yaptığı bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kırıkkalede 47 bin abone var. 45 binde fiili kullanıcı var. Bizim ümidimiz diğer doğalgazı olmayan ilçelere de bunu bekleyen sanayi kuruluşlarımızında bu hizmetten faydalanmasını arzu ediyoruz.
     Konuşmaların ardından Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belde Belediye Başkanı Malik Ejder Coşkun ve Kırgaz Genel Müdür Yardımcısı Önder Bayram ile birlikte ilk gazın ateşini yaktılar.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Valisi Kolat, Hasandede beldesinde düzenlenen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER