Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Sağlık Müdürü Metin Bozkır, Eczacılık Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Bozkır mesajında, eczacılığın, insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan, toplumların yaşamlarındaki önemini hiç yitirmeyen mesleklerden olduğunu belirtti.
     Eczacıların, toplumsal yaşam içindeki vazgeçilmezliğini günümüzde de sürdürdüğünü ifade eden Bozkır, "Türkiyede, eczacılık öğretimine başlandığı 14 Mayıs 1968den bu yana, 14 Mayıs Eczacılık Günü olarak kutlanmaktadır. Sağlık sistemimizin önemli halkalarından biri olan, büyük bir özveriyle zaman kavramı gözetmeksizin hastalarımızın sağlığı için çalışan eczacılık, mesleğine ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazanmıştır" diye konuştu.
    
     -Kaymakam Özderin, Kula köyünü ziyaret etti-
    
     Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin, Kula köyünü ziyaret etti.
     Özderin, köy kahvesinde vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. Özderin, burada yaptığı konuşmada, devletin şefkatini hissettirmek için köy ziyaretlerine önem verdiğini söyledi. Devletin her zaman vatandaşlarına yardımcı olduğunu ifade eden Özderin, vatandaşların kendisine ilettiği istek ve sıkıntıların en kısa sürede giderileceğini kaydetti.
     Özderin, köydeki yaşlıları da evlerinde ziyaret etti.
    
     -İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Esere ziyaret-
    
     Lüleburgaz ilçesine bağlı Karaağaç Köyü Muhtarı Ahmet Erten, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eseri ziyaret etti.
     Erten, ziyarette yaptığı konuşmada, köylerinde meydana gelen sel felaketinde oluşan hasarların giderilmeye çalışıldığını söyledi. Sel felaketi sonrası çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililere gerekli talimatları veren Esere teşekkür eden Erten, sel felaketinin yaralarının sarıldığını kaydetti.
     Eser de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmaların görevleri olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER