Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Kutlu Doğum Haftası


KIRKLARELİ (A.A) - Memur-Sen Kırklareli Kadın Komisyonu Başkanı Birgül Kılıç, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeciyi ziyaret etti.
     Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Peygamberimiz Hazreti Muhammetin ahlak ve fazilet dolu hayatının öğrenilerek, örnek alınması gerektiğini söyledi.
     Hazreti Muhammetin dünyaya gelişi ile cehalet, zulüm ve ahlaksızlıkların sona erdiğini belirten Kılıç, "Onun doğduğu gece,insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştır. Bir fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olan, sevgili peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allahın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir" dedi.
     Keçeci de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hazreti Muhammetin tüm insanlar tarafından örnek alınması gerektiğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline karanfil dağıttı.
    
     -Tarım desteklemeleri
    
     Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 3 ayda 33 bin 915 çiftçiye 31 milyon 386 bin 586 liralık destekleme yaptı.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 33 bin 915 çiftçiye mazot, gübre, toprak analizi, yem bitkileri, sertifikalı tohum kullanımı, arıcılık, çiğ süt, besilik erkek sığır ve su ürünlerinde 31 milyon 386 bin 586 liralık destekleme yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada desteklemelerin devam edeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER