Kırmızı otobüsler, Aksuda da hizmet verecek

Kırmızı otobüsler, Aksuda da hizmet verecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezine, hastanelere ve Kundu bölgesindeki otellere tek toplu taşıma aracıyla ulaşabilen Aksulu vatandaşlar için kırmızı otobüs seferlerini başlattı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, vatandaşların talepleri ve Ulaşım Çağrı Merkezine yapılan başvuruları dikkate alıyor. Ulaşım uzmanları tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında gerekli çalışmalar yapılıyor.
     Yapılan yeni düzenlemeyle Aksulular da kırmızı otobüslerle seyahat edebilecek. Yeni seferlere başlayan AC 03 tabelalı kırmızı otobüsler, Minicity ile Aksu arasında hizmet veriyor. Yeni seferle Aksuya 9 hatta 61 toplu ulaşım aracı hizmet veriyor. Saat 05.30da başlayan seferler 24.00e kadar devam ediyor.
     Ayrıca AC 03 numaralı otobüsler de Dumlupınar Bulvarından başlayarak Aksu istikametine gidecek. 518 numaralı otobüsler Hacıaliler, 518A hattı Güzelyurta, 520 numaralı güzergahta ise Boztepe Kumköy hattında otobüsleri hizmet verecek.
     Kırmızı otobüsler, 527 Aksu ile Kundu Oteller, 528 Güzeloba ile Aksu, AC 42 Meydan ile Çamkö hattında çalışacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kırmızı otobüsler, Aksuda da hizmet verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER