Kitap okuyana çay bedava uygulamasına

Kitap okuyana çay bedava uygulamasına Zonguldaktan kitap desteği -Giresunun Yağlıdere ilçesinde başlattığı uygulamayla kitap okuyan müşterilerinden çay ücreti almayan kafe sahibine Zonguldaklı bir vatandaş kitap gönderdi


GİRESUN (A.A) - Yağlıdere ilçesinde, başlattığı uygulamayla kitap okuyan müşterilerinden çay ücreti almayan kafe sahibine Zonguldaklı bir vatandaş kitap gönderdi.
     Kafe sahibi Ahmet Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kafeye Zonguldaktan üzerinde Yağlıderede bedava çay dağıtan kafe yazılı bir kargo geldiğini söyledi.
     Kargoyu açtıklarında Zonguldaktaki maden işçilerinin yaşamını anlatan kitaplar ve değişik türde kitapların olduğunu gördüklerini anlatan Bayram, Bu duruma bir hayli şaşırdım. İbrahim Akyürek isimli bir vatandaş medyada yer alan haberlerden dolayı bize 7 adet kitap göndermiş. Bu durum beni çok mutlu etti dedi.
     Kargonun içerisinde kitabın yanı sıra bir maden işçisinin fotoğrafının olduğu arkası yazılı kartpostalın da yer aldığını ifade eden Bayram, Kartpostalın arkasında, merhaba, kitap okuyana çayın bedava olduğu işletmeniz için bir avuçluk Zonguldaklı yazarların kitaplarını gönderiyorum, çay ücreti almayan kafenin sahibi yazıyor. İş yerimde başlatmış olduğum kitap okuyana çay bedava kampanyası için kimseden bir beklentim yoktu. İlk defa yaptığım bir kampanya için hediye aldım. Gönderilen kitapları okuyacağım. Ben de bu kitapları bana gönderen arkadaşımıza, ilçemizin tanıtımı ile ilgili kitapları hediye yollamayı düşünüyorum diye konuştu.
     Kafede çay içip kitap okuyarak kampanyaya destek olan İlçe Nüfus Müdürü Yusuf Mercan ise, Zonguldaktan gelen kitapların bir bölümünü okuduklarını dile getirerek, İlçemizin adı kitap okuma kampanyalarıyla duyuluyor, bu da bizleri son derece gururlandıran bir şey. Buraya bu kitabı gönderen arkadaşı yürekten kutluyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir - Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kitap okuyana çay bedava uygulamasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER